logo

logo

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Tehdään Donskoit

Uusi hallitus on astunut virkaan ja aloittanut avokonttorissa projektin 'Suomi nousuun'. Nyt myös suomalaisten yritysten ja itse asiassa meidän kaikkien pitäisi ottaa tämä sama suunta: Suomi nousuun!

Oppositiopuolueet ja työmarkkinajärjestöt eivät ilmeisesti ole kuitenkaan tämän kansanliikkeen kannalla. Koska meillä hallituksen lisäksi muut merkittävät toimijat yhteiskunnassa ymmärtävät, että 'minulle kaikki heti nyt' ei enää toimi ? Meillä ei ole enää varaa siihen.

Meidän kaikkien on nyt osittain luovuttava saavutetuista eduista. Ja nähdäkseni hallitus on yrittänyt jakaa taakkaa kohtuullisen tasaisesti. Opposition irtopisteiden kerääminen meuhkaamalla eduskunnassa on nyt jo lähes vastenmielistä.

Kielikuvien kehittelyn sijaan vasemmisto ja vihreät voisivat miettiä, että miten Suomi pääsee maaliin - eli saadaan julkishallinnon menot kuriin ja työllisyysaste paranemaan. Muu korjaaminen hoituukin lähes itsestään sen jälkeen.

Jääkiekon MM-kisoissa Suomen joukkue taisteli kunniakkaasti kaukalossa - ja sieltähän tulee tuo otsikkokin: "Tehdään donskoit" eli keskitytään ja toimitaan parhaan kykymme mukaan tavoitteena hyvinvoiva Suomi.

Tuula PohjolaEi kommentteja:

Lähetä kommentti